روش های خشک کردن گوجه فرنگی

روش های خشک کردن گوجه فرنگی

خشک کردن گوجه فرنگی : گوجه فرنگی خشک شده را باید در دسته میوه خشک قرار داد، به علت اینکه همان فرآیند خشک شدن در سایر میوه ها را دارد ، و به جز اینکه کاربرد گوجه فرنگی در صنایع غذایی، رستورانی و .. می باشد.
ادمین اصلی
1398/11/17

روش های خشک کردن گوجه فرنگی


در این مقاله از فروشگاه آجیل و خشکبار اوناتس درباره روشهای خشک کردن گوجه فرنگی میخواهیم  مطالبی را عنوان کنیم لطفا به ما بپیوندید

گوجه فرنگی خشک شده را باید در دسته میوه خشک قرار داد، به علت اینکه همان فرآیند خشک شدن در سایر میوه ها  را دارد ، و به جز اینکه کاربرد گوجه فرنگی در صنایع غذایی، رستورانی و .. می باشد.

گوجه فرنگی از قدیم الایام توسط مادر بزرگ های ما خشک می شده است، آنها به علت نبود گوجه فرنگی در فصل سرما گوجه ها را در تابستان می شستند و سپس به چند قطعه نازک تقسیم می کرده اند و در زیر آفتاب می گذاشتند تا خشک شود. استفاده آنها بیشتر به خاطر مصرف در غذاهای خونگی مثل آبگوشت  بوده است.


اما اکنون مصرف گوجه فرنگی خشک شده بیشتر در رستوران ها و صنایع غذایی می باشد، به علت اینکه اکنون گوجه در هر فصل از سال موجود است ، لذا نیاز به گوجه فرنگی خشک شده برای استفاده خانگی نیست.


اما گوجه فرنگی را چطوری خشک می کنند ، و برای خشک کردن گوجه فرنگی باید چه کرد؟


روش خشک کردن گوجه فرنگی در زیر آفتاب

گوجه فرنگی را می توان به صورت گذشتگان با گذاشتن زیر آفتاب خشک کرد. بعضی افراد این روش را به علت طبیعی بودن و با این نگاه که این روش خواص گوجه فرنگی  را از بین نمی برد، بیشتر می پسندند. این روش به فضای باز و منطقه ای آفتابی نیاز دارد ، لذا در خانه های آپارتمانی در شهرهای بزرگ این روش کارآیی چندانی ندارد.


روش خشک کردن گوجه فرنگی با استفاده از فر

حالت دوم  خشک کردن گوجه فرنگی که بیشتر در خانه و فضای سربسته استفاده می شود ، استفاده از فر می باشد.


برای خشک کردن گوجه با استفاده از فر مراحل زیر را انجام دهید:

گوجه ها را به دو نیم تقسیم و سپس روی آنها نمک بریزید و بگذارید چند دقیقه ای بماند تا نمک جذب گوجه شود.

گوجه های دو نیم شده را در ظرف سینی فر گذاشته و در فر بگذارید. دمای فر را بین  60 تا 80 درجه سانیگردا قرار دهید.

فر را روشن کرده ، بگذارید تا مدت زیادی حدود 7 تا 10 ساعت در فر بماند. 

در لحظات آخر به فر سر زده تا وقتی گوجه خیلی خشک و تقریبا نصف یا یک سوم شد آن را بردارید

گوجه فرنگی خشک شده را یه مدتی در بیرون بگذارید تا رطوبت آن جذب شود

سپس آنها را در نایلون فریزرهای بهداشتی  بسته بندی و در یخچال فریزر قرار دهید.

این گوجه ها تا مدت 6 یا 9 ماه ماندگاری دارند و هر موقع نیاز داشتید می توانید آنها را مصرف نمایید.


خرید آجیل و خشکبار در فروشگاه اینترنتی اوناتس ...تنها با یکبار خرید مشتری دائم اوناتس خواهید شد.خرید ی مطمئن و آسان با اوناتس


 تعدادی از محصولات فروشگاه آجیل و خشکبار اوناتس



















برچسب ها: خشکبار آجیل و خشکبار

نظرات


***توجه***

مطالب و محتوای این سایت از سایت های خارجی ترجمه شده است و برای بیماران توصیه می شود قبل از بکار بردن دستورالعمل های این سایت با پزشک خود مشورت کنند.