خواص فلفل تند : مواد مغذی و اثرات آن بر سلامتی
این مقاله مفصلی درباره فلفل قرمز و محتوای تغذیه ای آن است. اثرات فلفل چیلی تند (خوب و بد) بر سلامتی توضیح داده شده است.

فلفل تند(Capsicum annuum) میوه های گیاهان فلفل ای است که به دلیل عطر و طعم گرم قابل توجه است.

آنها اعضای خانواده گل شبدر ، مربوط به فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی هستند. انواع بسیاری از فلفل های چیلی قرمز مانند کاین و ژالاپنیو وجود دارد.

فلفل چیلی در درجه اول به عنوان ادویه استفاده می شود و می توان آن را پخت یا خشک و پودر کرد. فلفل قرمز چیلی پودر شده ، به عنوان پاپریکا شناخته می شود.

کپسایسین اصلی ترین ترکیب گیاهی فعال زیستی موجود در فلفل قرمز است که مسئول طعم بی نظیر ، تند و بسیاری از فواید سلامتی آن است.

در این مقاله هر آنچه در مورد فلفل قرمز چیلی می دانید را برای شما بیان می کند.

خواص فلفل قرمز

ارزش غذایی فلفل تند

حقایق تغذیه ای برای 1 قاشق غذاخوری (15 گرم) فلفل قرمز چیلی تازه:

  • کالری: 6
  • آب: 88٪
  • پروتئین: 0.3 گرم
  • کربوهیدرات ها: 1.3 گرم
  • شکر: 0.8 گرم
  • فیبر: 0.2 گرم
  • چربی: 0.1 گرم
خلاصه
فلفل چیلی مقداری کربوهیدرات فراهم می کند و مقدار کمی پروتئین و فیبر را ارائه می دهد.

ویتامین ها و مواد معدنی

فلفل چیلی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است.

با این حال ، از آنجا که فقط به مقدار کم خورده می شوند ، سهم آنها در مصرف روزانه شما بسیار ناچیز است. این میوه های تند به خود می بالند :

  • ویتامین C. فلفل های فلفل قرمز چیلی از نظر این آنتی اکسیدان قدرتمند بسیار زیاد است که برای ترمیم زخم و عملکرد ایمنی بدن بسیار مهم است.
  • ویتامین B6. خانواده ای از ویتامین های گروه B ، B6 در متابولیسم انرژی نقش دارد.
  • ویتامین K1. ویتامین K1 که به عنوان فیلوکینون نیز شناخته می شود ، برای لخته شدن خون و سلامت استخوان ها و کلیه ها ضروری است.
  • پتاسیم. پتاسیم که یک ماده معدنی ضروری در رژیم غذایی است و عملکردهای مختلفی را در اختیار شما قرار می دهد ، ممکن است در صورت مصرف مقادیر کافی ، خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
  • مس. مس که غالباً در رژیم غذایی غربی وجود ندارد ، یک عنصر کمیاب اساسی است که برای استخوان های قوی و نورون های سالم مهم است.
  • ویتامین A. فلفل قرمز فلفل قرمز سرشار از بتا کاروتن است که بدن شما آن را به ویتامین A تبدیل می کند.
خلاصه
فلفل چیلی سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است اما معمولا به مقدار کم خورده می شود - بنابراین به میزان ریز مغذی روزانه شما کمک چندانی نمی کند.

سایر ترکیبات گیاهی

فلفل چیلی منبع غنی کپسایسین تند است.

آنها همچنین از نظر کاروتنوئیدهای آنتی اکسیدانی بسیار زیاد هستند که با فواید بی شماری برای سلامتی مرتبط هستند.

در اینجا ترکیبات اصلی گیاهان فعال زیستی موجود در فلفل قرمز وجود دارد :

  • کپسانتین :کاروتنوئید اصلی موجود در فلفل قرمز فلفل قرمز - تا 50٪ از کل محتوای کاروتنوئید - کپسانتین مسئول رنگ قرمز آنها است. خواص آنتی اکسیدانی قوی آن ممکن است با سرطان مقابله کند.
  • ویولاگزانتین: آنتی اکسیدان مهم کاروتنوئید در فلفل های قرمز چیلی ، ویولاگزانتین 37-68 درصد از کل محتوای کاروتنوئید را تشکیل می دهد.
  • لوتئین: میزان لوتئین بیشتر در فلفل قرمز (نارس) فلفل قرمز وجود دارد که با بلوغ کاهش می یابد. مصرف زیاد لوتئین با بهبود سلامت چشم ارتباط دارد.
  • کپسایسین: کپسایسین که یکی از بیشترین ترکیبات گیاهی مورد مطالعه در فلفل قرمز است ، عامل عطر و طعم تند (گرم) و بسیاری از اثرات آن بر سلامتی است.
  • اسید سیناپیک: این آنتی اکسیدان که به عنوان اسید سیناپینیک نیز شناخته می شود ، دارای انواع مزایای بالقوه سلامتی است.
  • اسید فرولیک: به طور مشابه اسید سیناپیک ، فرولیک اسید یک آنتی اکسیدان است که می تواند به محافظت در برابر بیماری های مزمن مختلف کمک کند.

محتوای آنتی اکسیدان فلفل قرمز فلفل قرمز (قرمز) بسیار بالاتر از فلفل نارس (سبز) است .

خلاصه
فلفل چیلی سرشار از ترکیبات گیاهی آنتی اکسیدانی است که با فواید مختلف سلامتی مرتبط است. قابل توجه ترین آن کپسایسین است که مسئول طعم تند (داغ) فلفل قرمز است.


فواید فلفل قرمز چیلی برای سلامتی

فلفل چیلی با وجود طعم سوزان ، مدتهاست که یک ادویه سالم محسوب می شود.

مسکن درد

کپسایسین ، اصلی ترین ترکیب گیاهی فعال زیستی موجود در فلفل قرمز ، دارای برخی از خواص منحصر به فرد است.

با گیرنده های درد ، که انتهای عصبی هستند و درد را احساس می کنند ، متصل می شود. این باعث ایجاد احساس سوزش می شود اما هیچ صدمه واقعی در سوزش ایجاد نمی کند.

حتی در این صورت ، مصرف زیاد فلفل چیلی (یا کپسایسین) ممکن است با گذشت زمان حساسیت به گیرنده های درد شما را کاهش دهد و توانایی شما در درک عطر و طعم سوختگی چیلی را کاهش دهد.

همچنین این گیرنده های درد را نسبت به سایر اشکال مانند سوزش معده ناشی از ریفلاکس اسید حساس نمی کند.

یک مطالعه نشان داد که وقتی روزانه 2.5 گرم فلفل قرمز فلفل قرمز به افراد مبتلا به سوزش معده داده می شود ، درد در آغاز درمان 5 هفته ای بدتر می شود اما با گذشت زمان بهبود می یابد .

این مورد با مطالعه کوچک و 6 هفته ای دیگری ثابت می شود که هر روز 3 گرم چیلی باعث بهبود دل درد در افراد مبتلا به ریفلاکس اسید می شود.

به نظر نمی رسد که اثر حساسیت زدایی دائمی باشد و یک مطالعه نشان داد که 1-3 روز پس از قطع مصرف کپسایسین معکوس شد .

تاثیر فلفل قرمز بر کاهش وزن

کاهش وزن

چاقی یک بیماری جدی است که خطر ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی و دیابت را افزایش می دهد.

برخی شواهد نشان می دهد که کپسایسین می تواند با کاهش اشتها و افزایش چربی سوزی باعث کاهش وزن شود .

در واقع ، مطالعات نشان می دهد که 10 گرم فلفل قرمز و تند می تواند به طور قابل توجهی چربی سوزی را در مردان و زنان افزایش دهد .

کپسایسین همچنین ممکن است کالری دریافتی را کاهش دهد. یک مطالعه بر روی 24 نفر که به طور منظم چیلی مصرف می کنند ، کشف کرد که مصرف کپسایسین قبل از غذا منجر به کاهش کالری دریافتی می شود  .

مطالعه دیگر کاهش قابل توجهی در اشتها و کالری دریافتی را فقط در کسانی که به طور منظم فلفل چیلی مصرف نمی کنند مشاهده کرد .

در همه مطالعات فلفل تند موثر نبوده است. سایر مطالعات هیچ تأثیر قابل توجهی بر میزان کالری دریافتی یا چربی سوزی نشان ندادند .

با وجود شواهد مختلف ، به نظر می رسد که مصرف منظم فلفل قرمزچیلی یا مکمل های کپسایسین در صورت ترکیب با سایر استراتژی های سبک زندگی سالم ، ممکن است به کاهش وزن کمک کند.

با این حال ، فلفل چیلی احتمالا به تنهایی خیلی موثر نیست. علاوه بر این ، تحمل به اثرات کپسایسین ممکن است با گذشت زمان ایجاد شود ، و اثربخشی آن را محدود کند .

خلاصه
فلفل چیلی با چندین فواید سلامتی مرتبط است. آنها ممکن است باعث کاهش وزن در صورت ترکیب با سایر استراتژی های سبک زندگی سالم شوند و ممکن است به تسکین درد ناشی از ریفلاکس اسید کمک کنند.

نکات منفی احتمالی

فلفل تند ممکن است در برخی افراد اثرات سوئی داشته باشد و بسیاری از افراد احساس سوزش آن را دوست ندارند.

احساس سوزش

فلفل های چیلی به دلیل داشتن عطر و طعم گرم و سوزان بسیار معروف هستند.

ماده مسئول کپسایسین است که به گیرنده های درد متصل می شود و احساس سوزش شدیدی ایجاد می کند.

به همین دلیل ، ترکیب اولئورزین فلفل دلمه ای استخراج شده از فلفل چیلی ماده اصلی در اسپری فلفل است .

در مقادیر زیاد ، باعث درد شدید ، التهاب ، تورم و قرمزی می شود .

با گذشت زمان ، قرار گرفتن در معرض منظم کپسایسین ممکن است باعث شود برخی از سلولهای عصبی درد نسبت به درد بیشتر حساس نباشند.

درد معده و اسهال

خوردن چیلی می تواند باعث ناراحتی روده در برخی از افراد شود.

علائم ممکن است شامل درد شکم ، احساس سوزش در روده ، گرفتگی عضلات و اسهال دردناک باشد.

این مورد بیشتر در افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) دیده می شود.فلفل چیلی می تواند علائم را به طور موقت در کسانی که عادت به خوردن منظم آن ندارند بدتر کند .

به همین دلیل ، افراد مبتلا به IBS ممکن است بخواهند مصرف فلفل تند و سایر غذاهای پرادویه را محدود کنند.

خطر سرطان

سرطان یک بیماری جدی است که با رشد غیر طبیعی سلول مشخص می شود.

شواهد در مورد اثرات فلفل چیلی بر سرطان متفاوت است.

آزمایش های آزمایشگاهی و حیوانی نشان می دهد که کپسایسین ، یک ترکیب گیاهی در فلفل های چیلی ، ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش یا کاهش دهد .

مطالعات مشاهده ای بر روی انسان ، مصرف فلفل چیلی را با افزایش خطر ابتلا به سرطان ، به ویژه کیسه صفرا و معده مرتبط می داند .

علاوه بر این ، پودر فلفل قرمز به عنوان یک عامل خطر برای سرطان دهان و گلو در هند شناخته شده است .

بخاطر داشته باشید که مطالعات مشاهده ای نمی تواند اثبات کند که فلفل تند چیلی باعث سرطان می شود ، فقط افرادی که مقادیر زیادی فلفل چیلی می خورند بیشتر به آن مبتلا می شوند.

برای تعیین اینکه آیا مصرف فلفل قرمز یا مکمل کپسایسین در طولانی مدت بی خطر است ، به مطالعات بیشتری نیاز است.

خلاصه
فلفل چیلی برای همه خوب نیست. آنها احساس سوزش ایجاد می کنند و ممکن است در برخی افراد باعث درد معده و اسهال شوند. برخی مطالعات مصرف فلف تند چیلی را با افزایش خطر سرطان مرتبط می دانند.

نکته آخر

فلفل چیلی ادویه محبوب در بسیاری از نقاط جهان است و به دلیل طعم گرم و تند معروف است.

آنها غنی از ویتامین ها ، مواد معدنی و انواع ترکیبات گیاهی بی نظیر هستند.

اینها شامل کپسایسین ، ماده ای است که باعث سوختن دهان می شود. کپسایسین با چندین فواید سلامتی و همچنین عوارض جانبی مرتبط است.

از یک طرف ، ممکن است به کاهش وزن و تسکین درد هنگام مصرف منظم کمک کند.

از طرف دیگر ، احساس سوزش ایجاد می کند ، که برای بسیاری از افراد ناخوشایند است ، به خصوص کسانی که عادت به خوردن فلفل قرمز ندارند. همچنین با ناراحتی گوارشی مرتبط است.

توجه به میزان تحمل خود هنگام خوردن فلفل چیلی مهم است. استفاده از آنها به عنوان ادویه ممکن است سالم باشد اما کسانی که دچار ناراحتی گوارشی می شوند باید از مصرف آنها اجتناب کنند.


همچنین بخوانید:

آنچه که باید از خواص دارویی زعفران بدانیم
خواص زنجبیل برای سلامتی | گیاه دارویی زنجبیل
معرفی انواع حبوبات و خواص آنها
11 مزیت سلامتی و تغذیه پودر کاکائو

منبع: www.healthline.com
برچسب ها: سلامتی فلفل تند

نظرات


***توجه***

مطالب و محتوای این سایت از سایت های خارجی ترجمه شده است و برای بیماران توصیه می شود قبل از بکار بردن دستورالعمل های این سایت با پزشک خود مشورت کنند.