پسته فندقی شور
پسته فندقی شور و بو داده که در بازار آجیل و خشکبار دیده می شود ، یکی از چند نوع پسته تولید شده در ایران می باشد. اندازه کوچک و شکلی گردی دارد و دارای خواص سلامتی زیادی می باشد. همچنین این پسته در بین انواع پسته، کوچکترین پسته موجود می باشد. به طوریکه انس این پسته زیاد است یعنی با توجه به تعریف اونس پسته هر چقدر عدد انس بالاتر باشد، اندازه پسته کوچکتر است. بنابراینقیمت پسته فندقی نسبت به بقیه پسته ها پایین تر می باشد.
تولیدکننده گان پسته در ایران
در ایران شهرهای استان کرمان ، استان سمنان ، استان خراسان جنوبی ، استان خراسان رضوی ، استان تهران ، استان قم، استان قزوین ، استان اصفهان و استان فارس از تولید کنندگان عمده پسته می باشند. بیشترین تولید پسته در ایران در استان کرمان می باشد که انواع ارقام پسته فندقی ، احمد آقایی و اکبری بیشترین سطح زیر کشت را به خود اختصاص می دهند.
فواید پسته
خواص پسته به علت وجود مواد مغذی از قبیل مواد معدنی مثل آهن، مس ، کلسیم و روی و انواع ویتامین ها مخصوصا ویتامین ب 6 ، برای سلامتی خیلی زیاد است. در پسته خواص آنتی اکسیدانی وجود دارد که باعث می شود از آسیب رادیکال های آزاد که عامل ایجاد انواع سرطان ها می باشند، جلوگیری شود.
لازم به ذکر است که مصرف پسته و آجیل شور برای کسانی که فشار خون بالا دارند، توصیه نمی شود و همچنین کسانی که بیماری خاص دارند، پسته را با مشورت پزشک مصرف کنند.
مقاله های زیر را نیز مطالعه نمایید:
خواص پسته تازه در طب سنتی
بسته بندی پسته تازه
آجیل خام یا آجیل بو داده: کدام یک سالم تر است؟
9 خاصیت پسته برای سلامتی و تناسب اندام
آیا پسته برای کاهش وزن مناسب است؟
آیا پسته باعث چاقی می شود؟
8 خاصیت پسته در دوران بارداری
آجیل 4 مغز شامل چه محصولاتی است و چه خواصی دارد؟
خواص پسته برای کودکان کم اشتها
نقد و بررسی ها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است