مغز فندق شور
مغز فندق شور و بو داده که سرشار از مواد مغذی است ، از بهترین فندق ها تهیه می شود و برای کسانی که از آجیل بو داده نسبت به آجیل خام بیشتر لذت می برند، عالی است.
فندق یکی از میوه های درختی است که از درخت فندق که بیشتر در نواحی کوهستانی و سردسیر رشد می کند، تولید می شود. فندق یکی از اعضای مهم لیست محصولات خشکبار و آجیل می باشد. فندق هم به صورت با پوست و هم به صورت مغز در بازار وجود دارد.
بزرگترین تولید کننده فندق در دنیا کشور ترکیه است که تقریبا بیش از نیمی از فندق دنیا را تولید می کند. در ایران شهرهای شمالی غربی و نواحی کوهستانی شمال از تولید کننده فندق به شمار می روند ، اگر اهل مسافرت بوده باشید احتمالا اسم جنگل های فندقلو در ارتفاعات اردبیل را شنیده و یا دیده اید که از درخت های فندق پر شده است و در فصل تابستان بهترین مکان برای گردشگری می باشد.
از فندق فرآورده های زیادی تولید می شود که مهمترین آنها لوکس ترین شکلات ها در دنیا می باشد که معمولا از مغز فندق در آنها استفاده می شود. از پودر و روغن فندق نیز استفاده های غذایی و صنعتی نیز می شود.
از خواص فندق برای سلامتی بدن ما می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- تنظیم عملکرد قلب و عروق و جلوگیری از سکته های قلبی
- جلوگیری از پوکی استخوان
- تنظیم دستگاه گوارش و روده به علت وجود فیبر و منگنز
- بهبود عملکرد سیستم عصبی
- خاصیت ضد سرطانی به علت وجود خاصیت انعقادی فندق
- کمک به رشد جنین در زمان بارداری
- خاصیت آنتی اکسیدانی و جلوگیری از بروز انواع بیماری
- کاهش استرس و اضطراب به علت انواع ویتامین ها
اگر عمده فروش ، تامین کننده، تولید کننده یا صادر کننده هستید
همین حالا محصولات خود را در "عمده بازار" به صورت رایگان ثبت نام کنید.
ثبت نام
امتیاز کاربران به: مغز فندق شور | 5 از ۵ (2 نفر)
مغز فندق های درشت و خوشمزه ..هیچ کدوم تلخی نداشت...عالی
تازه و خوشمزه هست اگه قیمتش کمی پایین تر می بود عالی می شد