خواص بادام درختی برای بیماری های قلبی
خواص بادام درختی برای قلب
بادام درختی از انواع آجیل و خشکبار است که حاوی مواد مغذی زیادی است. آنها سرشار از فیبر ، ویتامین E ، ریبوفلاوین و مواد معدنی : کلسیم ، منیزیم ، فسفر ، پتاسیم ، روی ، مس و منگنز هستند. بادام همچنین منبع پروتئین ، تیامین ، نیاسین و آهن است .
مغز بادام درختی بعنوان بخشی از رژیم غذایی سالم برای بیماران قلبی ، با توجه به میزان بالای چربی اشباع نشده اش ، می تواند به حفظ سطح کلسترول سالم کمک کند ، بنابراین خطر بیماری قلبی کاهش پیدا می کند. و به دلیل داشتن ویتامین E زیاد ، ممکن است در محافظت سلولها از استرس اکسیداتیو (آسیب سلولی) کمک کنند.
در این نوشته از فروشگاه آجیل و خشکبار اوناتس توجه شما رو به جدول زیر جلب می کنیم :
| مواد مغذی | واحد | مقدار به ازای 100گرم | مقدار در هر 28 گرم ، 1 اونس (1 انگشت شمار) |
| آب | g | 4.41 | 1.25 |
| انرژی | kcal | 579 | 164 |
| انرژی | kJ | 2423 | 687 |
| پروتئین | g | 21.15 | 6.00 |
| کل چربی (چربی) | g | 49.93 | 14.16 |
| Ash | g | 2.97 | 0.84 |
| کربوهیدرات ، با تفاوت | g | 21.55 | 6.11 |
| فیبر ، رژیم غذایی کل | g | 12.5 | 3.5 |
| شکر | g | 4.35 | 1.23 |
| ساکروز | g | 3.95 | 1.12 |
| گلوکز (دکستروز) | g | 0.17 | 0.05 |
| فروکتوز | g | 0.11 | 0.03 |
| لاکتوز | g | 0.00 | 0.00 |
| مالتوز | g | 0.04 | 0.01 |
| گالاکتوز | g | 0.07 | 0.02 |
| نشاسته | g | 0.72 | 0.20 |
| مواد معدنی | |||
| کلسیم | mg | 269 | 76 |
| آهن | mg | 3.71 | 1.05 |
| منیزیم | mg | 270 | 77 |
| فسفر | mg | 481 | 136 |
| پتاسیم | mg | 733 | 208 |
| سدیم | mg | 1 | 0.0 |
| روی | mg | 3.12 | 0.88 |
| مس | mg | 1.031 | 0.292 |
| منگنز | mg | 2.179 | 0.618 |
| سلنیوم | µg | 4.1 | 1.2 |
| ویتامین ها | |||
| ویتامین C ، کل اسید اسکوربیک | mg | 0.0 | 0.0 |
| تیامین | mg | 0.205 | 0.058 |
| ریبوفلاوین | mg | 1.138 | 0.323 |
| نیاسین | mg | 3.618 | 1.026 |
| اسید پانتوتنیک | mg | 0.471 | 0.134 |
| ویتامین B-6 | mg | 0.137 | 0.039 |
| فولات | µg | 44 | 12 |
| اسید فولیک | µg | 0.0 | 0.0 |
| فولات ، غذا | µg | 44 | 12 |
| فولات ، DFE | µg | 44 | 12 |
| Choline, total | mg | 52.1 | 14.8 |
| بتایین | mg | 0.5 | 0.1 |
| Vitamin B-12 | µg | 0.00 | 0.00 |
| Vitamin B-12, added | µg | 0.00 | 0.00 |
| Vitamin A, RAE | µg | 0.0 | 0.0 |
| Retinol | µg | 0.0 | 0.0 |
| Carotene, beta | µg | 1 | 0.0 |
| Carotene, alpha | µg | 0.0 | 0.0 |
| Cryptoxanthin, beta | µg | 0.0 | 0.0 |
| Vitamin A, IU | IU | 2 | 1 |
| Lycopene | µg | 0.0 | 0.0 |
| Lutein + zeaxanthin | µg | 1 | 0.0 |
| Vitamin E (alpha-tocopherol) | mg | 25.63 | 7.27 |
| Vitamin E, added | mg | 0.00 | 0.00 |
| Tocopherol, beta | mg | 0.23 | 0.07 |
| Tocopherol, gamma | mg | 0.64 | 0.18 |
| Tocopherol, delta | mg | 0.07 | 0.02 |
| Vitamin D (D2 + D3) | µg | 0.0 | 0.0 |
| Vitamin D | IU | 0.0 | 0.0 |
| Vitamin K (phylloquinone) | µg | 0.0 | 0.0 |
| مایعات | |||
| 4:0 | g | 0.000 | 0.000 |
| اسیدهای چرب ، اشباع کل | g | 3.802 | 1.078 |
| 6:0 | g | 0.000 | 0.000 |
| 8:0 | g | 0.000 | 0.000 |
| 10:0 | g | 0.000 | 0.000 |
| 14:1 | g | 0.000 | 0.000 |
| 17:0 | g | 0.004 | 0.001 |
| 12:0 | g | 0.000 | 0.000 |
| 14:0 | g | 0.003 | 0.001 |
| 15:1 | g | 0.000 | 0.000 |
| 13:0 | g | 0.000 | 0.000 |
| 18:0 | g | 0.704 | 0.200 |
| 15:0 | g | 0.000 | 0.000 |
| 16:1 تمایز نیافته | g | 0.239 | 0.068 |
| 20:0 | g | 0.007 | 0.002 |
| 22:0 | g | 0.001 | 0.000 |
| 16:0 | g | 3.083 | 0.874 |
| 18:1 تمایز نیافته | g | 31.294 | 8.872 |
| 18:1 c | g | 31.294 | 8.872 |
| 16:1 c | g | 0.227 | 0.064 |
| 18:2 n-6 c,c | g | 12.320 | 3.493 |
| 16:1 t | g | 0.012 | 0.003 |
| 18:1 t | g | 0.000 | 0.000 |
| 24:0 | g | 0.000 | 0.000 |
| اسیدهای چرب ، کل اشباع نشده | g | 31.551 | 8.945 |
| 20:1 | g | 0.005 | 0.001 |
| 18:2 CLAs | g | 0.002 | 0.001 |
| 17:1 | g | 0.013 | 0.004 |
| 22:1 undifferentiated | g | 0.000 | 0.000 |
| 18:2 t not further defined | g | 0.003 | 0.001 |
| 18:3 undifferentiated | g | 0.003 | 0.001 |
| 24:1 c | g | 0.000 | 0.000 |
| Fatty acids, total polyunsaturated | g | 12.329 | 3.495 |
| 18:3 n-3 c,c,c (ALA) | g | 0.003 | 0.001 |
| 18:3 n-6 c,c,c | g | 0.000 | 0.000 |
| 18:2 undifferentiated | g | 12.324 | 3.494 |
| 18:4 | g | 0.000 | 0.000 |
| 20:2 n-6 c,c | g | 0.002 | 0.001 |
| 20:3 undifferentiated | g | 0.000 | 0.000 |
| 20:4 undifferentiated | g | 0.000 | 0.000 |
| 20:5 n-3 (EPA) | g | 0.000 | 0.000 |
| 22:5 n-3 (DPA) | g | 0.000 | 0.000 |
| 22:6 n-3 (DHA) | g | 0.000 | 0.000 |
| Fatty acids, total trans | g | 0.015 | 0.004 |
| Fatty acids, total trans-monoenoic | g | 0.012 | 0.003 |
| Cholesterol | mg | 0.0 | 0.0 |
| استیگماسترول | mg | 4 | 1 |
| کمپسترول | mg | 5 | 1 |
| بتا-sitosterol | mg | 130 | 37 |
| اسید آمینو | |||
| تریپتوفان | g | 0.211 | 0.060 |
| ترئونین | g | 0.601 | 0.170 |
| ایزولوسین | g | 0.751 | 0.213 |
| لوسین | g | 1.473 | 0.418 |
| لیزین | g | 0.568 | 0.161 |
| متیونین | g | 0.157 | 0.045 |
| سیستین | g | 0.215 | 0.061 |
| فنیل آلانین | g | 1.132 | 0.321 |
| تیروزین | g | 0.450 | 0.128 |
| والین | g | 0.855 | 0.242 |
| آرژنین | g | 2.465 | 0.699 |
| هیستیدین | g | 0.539 | 0.153 |
| آلانین | g | 0.999 | 0.283 |
| اسید آسپارتیک | g | 2.639 | 0.748 |
| اسید گلوتامیک | g | 6.206 | 1.759 |
| گلیسین | g | 1.429 | 0.405 |
| پرولین | g | 0.969 | 0.275 |
| سرین 2 3 | g | 0.912 | 0.259 |
| سایر | |||
| اتیل الکل | g | 0.0 | 0.0 |
| کافئین | mg | 0.0 | 0.0 |
تئوبرومی | mg | 0.0 | 0.0 |